Mugur's Bodybuilding

Acasa Despre Mugur Statistici Galerie foto Evenimente Legaturi Carte de oaspeti Contact cu Mugur

Despre Mugur                               Translate into english

Mugurel Micodin s-a nascut la 25 aprilie 1974, in Constanta, Romania.

Tipul sau somatic este ectomorf. Aspectul lui slab l-a determinat sa se indrepte spre culturism.

Sfarsitul scolii primare, la 14 ani In tabara, la 15 ani

A avut o copilarie fara activitati sportive serioase, exceptand 2 ani de inot de performanta, la varsta de 7 ani si baschet de maidan incepand de la 16 ani pana pe la 30.  

A inceput sa se antreneze mai serios cu greutati pe la 18-19 ani acasa. Primii 5 ani au fost de descoperiri de exercitii, invatare, principii, programe de antrenament, particularitati si raspunsuri ale corpului sau. Dupa aceasta perioada isi muta antrenamentele intr-o sala. Din acel moment lucrurile s-au schimbat la 90°.

Si-a ales drept model pe marele Victor Richards. Din acea zi a inceput sa se antreneze din greu, consistent si continuu si determinarea si spiritul interior l-au condus spre atingerea formei actuale.
                               
    Victor Richards                        Sam Addo   

Se antreneaza 4 zile pe saptamana, timp de 1h - 1h 10min. la sala San Gym din Constanta (www.sangymclub.ro).
Incepand cu ianuarie 2008, doua zile pe saptamana participa la antrenamentele de fotbal american, in echipa locala Constanta Sharks, unde a activat in primul an cu nr. 98, pe pozitia de linebacker si mai apoi cu nr. 34 pe pozitia de running back.

Principii de antrenament: piramidarea greutatilor, 4-7 repetari corecte singur, plus 2-4 cu ajutorul partenerului sau trisate, 7-12 seturi per grupa musculara, 2-4 exercitii per grupa musculara,.

Grupe musculare preferate: Biceps dintotdeauna (este grupa cea mai dotata genetic), dar au fost si pe rand deltoizii si pectoralii.

Mese servite pe zi: 5-6, incluzand si luarea de suplimente nutritive. Odihna minim 8 ore pe zi de obicei in intervalul 22:00 - 06:00.

Idoli: Victor Richards care se potriveste cu idealul sau estetic, alaturi de Johnnie Jackson, Flex Wheeler, Sam Addo, Chris Cormier, Sanya Frederic.

Suplimente utilizate:
Universal: Mega Mass 3000, Giant Mass 4100, Gain Fast 4100, Milk&Egg, Amino 2700, Amino 4300, Uniliver, Natural Sterol, Natural Sterol Extreme, Cromium, Cromium Max, Creatina, Vitamin C 500, Daily Formula, Animal Pack, Animal Stack2
Scitec:
Volumass 35
TwinLab: Amino Fuel

Now: Omega 3
Natural Plus: Masiv Mass, Creatina, Glutamina
Pro Nutrition: Milk&Egg, Glutamine, Glutamine FX, Creanabol, CellFX, Tribulus
AFP: Antioxidant
Activ: Whey Protein, Creatin Pur
Vitamine si minerale: Your Life, Walmark, Eurovita, Vitamax, Zn, Mg, Ca
...si FARA STEROIZI !

Suplimente incercate::
ASN
 HP100
Met-Rx  Whey Protein Ultramyosyn
GNC  100% Whey Protein
BSN: Cell Mass
N.O. (diverse)

Alte hobby-uri: fotbalul american, plaja, expeditii si excursii montane, fotografia si tehnica video, muzica si DJ-mixing-ul, computerele si internetul.

Licentiat in electronica, specializare sisteme de calcul.